dimarts, 1 de gener del 2008

Peregrinatge de Confiança a Ginebra (1)


Hem estat només tres dies a Ginebra a l'encontre de Taizé, però han sigut tantes les experiències que hem viscut que se'm fa molt difícil explicar-ho tot, i ho aniré fent per parts. Finalment en Jordi i la Núria no van poder venir, però hem anat molt, molt bé amb en Miquel i la Celi i allà ens hem trobat i també hem compartit estones amb la Fina, la Maica, la Núria, la Mònica i en Joan de Manresa i la Cristina. Hem quedat per trobar-nos a la tornada un dia tots a casa.
Les pregàries han estat al palau d'exposicions en un sol espai amb els 40.000 participants que feia molt de goig. El so no era la perfecció, però hem anat sempre al costat del cor i hem pogut cantar bé. Il Signore ti ristora, Aber du weibt, Oh! que c'est chose belle. Fiez-vous en Lui i Surrexit Christus han estat els més cantats. La Celi ha fet les traduccions a l'espanyol.
Les pregàries han esta moments molts importants. Sempro penso que hagúes estat de la meva vida de creient si no hagués conegut la pregària i els cants de Taizé. Són una part molt important de la meva manera de viure la fe, sense ells em seria molt difícil viure la meva fe.