divendres, 23 de maig del 2014

L'any vinent no tornaré a ser cap de llista d'Esquerra a Roda de Ter


A falta d’un any per les properes eleccions municipals he comunicat als companys del Grup municipal d’Esquerra que no em tornaré a presentar com a cap de llista de la candidatura d’Esquerra a l’Ajuntament de Roda de Ter.
Ha estat una decisió reflexionada i meditada des de fa temps i que els companys han acceptat i han entès.
El meu darrer compromís amb el poble era per quatre anys, i si no hi ha cap fet extraordinari, el compliré. Doncs per tant encara tinc tot un any per continuar i tirar endavant les accions i els projectes d’aquesta legislatura, ja que encara  hi ha molta feina per fer i moltes ganes i il·lusió de fer-la. L’any vinent ja farem la revisió i avaluació de la feina feta aquesta legislatura.
El servei a la política ha de ser temporal i concret  i jo hauré estat setze anys a l’ajuntament, vuit anys a l’oposició i vuit anys al govern, dels quals sis hauran estat com alcalde. Algú em diu que estaria justificat optar a quatre anys més d’alcaldia però crec indispensable el relleu en els partits i en els lideratges. En aquests moments sento darrera meu nous companys amb molta més força i amb moltes més ganes per donar més empenta  al projecte d’Esquerra a Roda. I ara més que mai Esquerra ha de ser molt forta ja que a més del poble ens hi juguem el país. I Esquerra Roda té la gent preparada i disposada a liderar aquest moment històric.

Segur que a partir de l’any vinent podré dedicar-me molt més a les meves activitats laborals i familiars, però en cap cas aquest acte significa que deixo la política i el compromís social, ans al contrari, fa vint-i-cinc anys que vaig entrar a militar a Esquerra ja que era la meva manera de concretar el meu compromís per la justícia social, la llibertat de les persones i els nostres drets nacionals. I ara no és pas el moment de deixar res. Segur que en el meu poble, en el meu país, trobaré la manera i el lloc per continuar amb aquest compromís.

1 comentari:

Josep ha dit...

En tot cas es deixa un càrrec, però la persona persisteix. I és aquesta persona que donava sentit al càrrec. Molts mantindrem la relació amb la persona, com a company de feina, com a ciutadà, com a militant...jo com AMIC. Una abraçada!