divendres, 17 de juny del 2011

Un altre pas endavant

És difícil poder descriure tots els sentiments, pensaments i fets viscuts aquestes darreres setmanes. Hi ha hagut estones de tot, alegria, incertesa, tensió, nervis, confiança, il·lusió,... una cascada de sentiments i fets que he intentat viure amb el màxim de serenor i de pau possible, i em sembla que ho he i ho vaig aconseguint.


El fet de reviure una situació ja viscuda, el fet d'haver tastat l'error i el fracàs, el fet de conèixer les pròpies limitacions individuals, però també coneixent i sentit l'escalf i el suport de molts amics i companys, han estat determinants per haver pres una decisió important i fer una pas endavant, un pas endavant difícil i amb molts reptes, però que el faig plenament segur i confiat i sentint-me plenament capaç.


Fer un servei públic ja sabem que mai serà agraït i que no cal esperar-ne res ni a ser-ne reconegut. Em converteixo en un personatge públic i com a tal haig d'esperar-ne les critiques, em dec al poble i el poble ha de ser exigent amb els seus representats. Espero equivocar-me el menys possible i evitar al màxim les pròpies contradiccions.


Sé que compto amb els companys, els amics, els de casa i molts altres veïns del poble. Junts podem fer possible anar millorant el nostre poble, i fer de casa nostra un lloc on les persones hi vinguin viure més i millor. Aquesta ha de ser la finalitat de tot servei públic.


Faig un pas endavant en aquesta lluita ara caldrà ser fidel a la contemplació.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Coratge, força, serenor, il·lusió, treball, constància, visió autocrítica, confiança amb un mateix i amb els altres, relativització, humilitat, frontera entre lo públic i lo privat... Construir un equip de treball que treballi en equip. Ets el que ets i així et volem.

FSV ha dit...

Ja ens agradaria a molts tenir un alcalde com tu, Jordi.

Perdoneu, però algú ho havia de dir!

Una abraçada des de lluny, lluny enllà (com l'Shreck ^_^ )